Kijk eens op de website van Villa Pinedo. Dit is dé plek in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders elkaar helpen door hun eigen ervaringen te delen, elkaar te adviseren of gewoon te luisteren. Echte steun dus, vooral voor jullie kinderen. Daarnaast is er een pagina speciaal voor ouders met tips en trucs hoe om te gaan met de nieuw ontstane situatie. Goed om even uit je eigen ellende te stappen en je in de wereld van je kind te verplaatsen. Realiseer je dan dat veel van de dingen die je daar leest ook voor jouw kind kunnen gelden. Alleen die zal dat niet zo snel uitspreken. Kinderen zijn namelijk ontzettend loyaal naar hun ouders. Veel loyaler dan ze zouden moeten zijn.

Overigens is deze site ook heel handig als je nog een ouderschapsplan moet maken. Want wat weten jij, je bijna ex-partner en jullie kind nu eigenlijk helemaal? De nieuwe toekomst, die moet nog komen.

Scheiding Geregeld is een trotse vriendin van Villa Pinedo en steunt deze stichting sinds 1 juni 2018 met een standaard-bijdrage van € 1,= per gewerkt uur.