Scheiding Geregeld betekent dat er iemand voor jullie is, die overal bij kan helpen.

Je scheiding geregeld dus
Omdat ik RFEA-deskundige, financieel planner (FFP) en WFT-hypotheekadviseur ben, kan ik jullie financieel, fiscaal en juridisch advies geven, bemiddelen, het convenant en het ouderschapsplan opmaken en uiteindelijk de scheiding indienen. Waar nodig en gewenst kan ik een financiële planning maken om de nieuwe toekomst in beeld te brengen en kan ik zelfs een hypotheekadvies geven. Ik heb dus alles in huis om jullie goed van dienst te kunnen zijn.

Kijk rond welk soort dienstverlening het beste bij je past
Scheiden kan via een (MFN-)mediator, RFEA-deskundige of familierecht-advocaat. Wat zijn de verschillen en wat past bij jou?

Mediator:
Mediator is een vrij beroep. Iedereen kan zich mediator noemen. Het betekent namelijk niets anders dan conflictbemiddelaar. De (MFN-)mediator is gespecialiseerd in partijen bij elkaar brengen en houden. Ze richten zich vooral op de emotionele kant van de scheiding en hebben over het algemeen niet heel veel financiële kennis. Zoek je een mediator? Kijk dan in ieder geval naar een MFN-mediator.
Het uurtarief van de mediator ligt doorgaans iets lager dan die van een RFEA-deskundige.

RFEA-deskundige:
De RFEA-deskundige heeft de mogelijkheid financieel, juridisch en fiscaal te adviseren. Ze zijn hier in het bijzonder voor opgeleid. Uiteraard maakt ook conflictbemiddeling onderdeel uit van de opleiding. Het RFEA-keurmerk is een kwaliteitskeurmerk met een onafhankelijke geschillencommissie. Je kunt alle 200 RFEA-deskundigen terugvinden in het openbaar register.
Het uurtarief van de RFEA-deskundige ligt doorgaans iets hoger dan die van een mediator maar lager dan die van een advocaat.

Advocaat:
De advocaat heeft veruit de meeste juridische kennis. En die kennis is vooral hard nodig als je er samen niet uit kunt komen. Oftewel, als je echtscheiding onverhoopt in een vechtscheiding eindigt. Een advocaat heeft over het algemeen geen of minder fiscale en financiële kennis.
Het uurtarief van een advocaat ligt doorgaans hoger dan van een RFEA-deskundige.

Kom in contact

adres

Papendijk 7
5391 KL  Nuland

Trotse vriendin van

Ik ben aangesloten bij:

Contact gegevens:

Scheiding Geregeld
Mabelle Mulders
Papendijk 7
5391 KL  Nuland

06  27 455 390

mabelle@scheiding-geregeld.nl

BTW Nummer NL002042369B58

KvK 69520763