Tarieven

Mijn tarief is duidelijk, dus inclusief BTW
Doordat ik grotendeels vanuit huis werk, heb ik geen duur kantoor nodig. Ik ben geen franchisenemer, dus hoef geen gedeelte van mijn winst af te staan. Dit maakt dat ik tegen een eerlijk uurtarief kan werken. Dit tarief is 175 euro inclusief btw. Daar zou ik niet te hard van schrikken. Op de meeste sites staan geen tarieven of tarieven exclusief btw genoemd. Ook worden er wel eens vaste bedragen voor een volledige scheiding gegeven. Daar komen dan in sommige gevallen nog wel de kosten voor de advocaat en de rechtbank bij. Let hier goed op. Gemiddeld kan ik een scheiding in ongeveer 17 uur voor jullie regelen. Hier komt 825 euro bij voor het indienen van de echtscheiding en het griffierecht. Dit zijn de daadwerkelijke kosten die ik aan de advocaat moet betalen, hier verdien ik dus niets aan. Dat betekent dat mijn nota, inclusief bijkomende kosten van de advocaat, gemiddeld op 3.800 euro inclusief btw uitkomt. 

Een tarief dat bij jullie past
Iedere scheiding is uniek en daardoor is niet voor elke scheiding evenveel tijd nodig. Is er sprake van gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden? Of zijn jullie samenwonend? Zijn er kinderen in het spel? Is er uitgesloten vermogen? Zijn er gedurende het huwelijk schenkingen of erfenissen ontvangen? Verschillende factoren zorgen ervoor dat ik met de ene scheiding langer bezig ben dan met de andere.
Omdat de meesten graag willen weten waar ze aan toe zijn, stel ik tijdens onze kennismaking zo nauwkeurig mogelijk vast hoe lang ik met jullie opdracht bezig zal zijn. Daarna houd ik jullie gedurende het hele traject op de hoogte van mijn gewerkte uren. Aan het eind krijgen jullie een gespecificeerde nota.

Stoppen wanneer je wilt
Als jullie gedurende mijn opdracht toch met mijn dienstverlening willen stoppen, betalen jullie me alleen voor het werk dat ik voor jullie heb gedaan. Zonder verdere verplichtingen of toelichting van jullie kant.

Toch liever een vast tarief?
Nodig me dan ook uit voor een kosteloze kennismaking. Daarna zal ik een goede inschatting maken van de werkzaamheden en de kosten. Dat persoonlijke all-in tarief leg ik jullie dan voor. Daarna kunnen jullie zelf beslissen of ik mag helpen.

De reiskosten zijn voor mijn rekening
De reistijd en -kosten neem ik voor mijn rekening. Ieder gesprek opnieuw

Mijn kennismaking is vrijblijvend en kosteloos, ook in mijn eigen belang
Scheiden is een emotionele gebeurtenis. Wederzijdse belangen veranderen in tegengestelde belangen. Er zijn meningsverschillen en een miscommunicatie ontstaat heel snel. Met alle gevolgen van dien. Het is belangrijk dat jullie je scheiding laten regelen door iemand die jullie allebei vertrouwen. Daarom hecht ik veel waarde aan een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken we jullie wensen en zal ik vertellen wat ik voor jullie kan betekenen. Ook bespreken we de tijdslijnen. Meestal kan ik wat inhoudelijke vragen beantwoorden, zodat ik jullie alvast wat verder help. Maar als de kennismaking voor één van ons drieën tegenvalt, dan stoppen we nog voor we begonnen zijn. Want dan is dit toch al lastige traject, gedoemd te mislukken en  dat is nou precies wat ik wil voorkomen.

Kom in contact

adres

Papendijk 7
5391 KL  Nuland

Trotse vriendin van

Ik ben aangesloten bij:

Contact gegevens:

Scheiding Geregeld
Mabelle Mulders
Papendijk 7
5391 KL  Nuland

06  27 455 390

mabelle@scheiding-geregeld.nl

BTW Nummer NL002042369B58

KvK 69520763