OVER MIJ

Mabelle Mulders

Scheiden met respect voor elkaar en vertrouwen
in de toekomst.

even voorstellen

Mijn naam is Mabelle, 48 jaar en ben woonachtig in Nuland (gemeente Den Bosch).
Gescheiden moeder van twee kinderen die volledig bij mij wonen. Een paar jaar geleden ben ik samen gaan wonen en zijn wij drieën daarmee onderdeel geworden van een samengesteld gezin. Het andere deel bestaat uit mijn vriend en zijn twee zoons. Zij hebben voor co-ouderschap gekozen. Zijn kinderen zijn de helft van de tijd bij ons en de andere helft bij hun moeder.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn paarden of wandel ik met onze honden. Verder vind ik het leuk om wat te klussen in en om het huis.

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. In eerste instantie als financieel adviseur hypotheken en vermogen. Vanaf 2012 ben ik de opleidingen gaan doen, waarvan ik vond dat ik ze nodig had om uiteindelijk een hele goede mediator te kunnen zijn.
In 2017 heb ik mijn RFEA-opleiding afgerond en ben toen direct gestart als echtscheidingsadviseur op ZZP-basis bij Prudentio in Bilthoven. Vanaf 1 juni 2018 heb mijn eigen scheidingspraktijk. Wil je meer weten over mijn opleidingen en werkervaring of een aantal aanbevelingen lezen, klik dan hier: linked in

Met respect voor elkaar en vertrouwen in de toekomst
Veel rechtsregels die in het wetboek staan, zijn regelend recht. Dat wil zeggen; als je er samen niet uitkomt dan val je daar uiteindelijk op terug. Dat is handig, maar lang niet altijd nodig en zeker niet altijd het beste voor beiden. Als ik begin met een kennismaking, ben ik dus allereerst nieuwsgierig naar jullie verhaal, jullie ideeën. Het mooiste vind ik het als we een plan kunnen maken waar een groot deel van jullie wensen in verwerkt is. Vaak lukt dat ook.

Ik geef het inzicht, jullie maken de keuzes
Vooral in situaties waarin er beslissingen genomen moeten worden, is het fijn dat je weet waar je aan toe bent, waar je voor kiest.
In een echtscheiding gaat het er voor velen natuurlijk om, dat het goed geregeld wordt. Als er nog voldoende basis is om de scheiding samen te regelen, dan is dit natuurlijk het beste en, ook niet geheel onbelangrijk, het goedkoopste. Maar wat is goed? Wat is eerlijk?
Als je geen inzicht hebt in je situatie, is dat moeilijk te bepalen. Dan moet je zorgen dat iemand je hierin kan adviseren en jullie dit inzicht verschaft. Als één van de weinige scheidingsdeskundigen in Nederland werk ik met Figlo. Dat is financiële planningssoftware en hiermee kan ik jullie meenemen in jullie nieuwe financiële situatie. Deze toekomstige situatie kunnen jullie dan vergelijken met jullie huidige situatie. Je weet dan direct hoeveel je er eventueel op achteruit gaat.  Maar ook weet je of het nog mogelijk is om een andere woning te kopen, of je huurtoeslag krijgt en hoeveel je netto per maand overhoudt. Dit geeft vaak enorm veel rust in een toch veelal heftige periode. Hierdoor ben je beter in staat goede beslissingen te nemen. Dit voorkomt spijt achteraf.

Financieel inzicht en toekomstplanning

scheiding geregeld

Mabelle Mulders ffp rfea

Mediator en financieel planner

Met respect voor elkaar en vertrouwen in de toekomst.

dienstverlening

Waarom kiezen voor mij?

stevige dienstverlening

Als je me nodig hebt ben ik er. Ook ’s avonds en in het weekend.

heldere communicatie

Duidelijke taal en uitleg. Ik hou het zo simpel mogelijk.

Rust door financieel inzicht

Visueel inzicht in je financiële situatie
ná je scheiding.

Begeleiding van begin tot het eind en verder

Bepaal zelf waar ik mee help. Wanneer het begint en wanneer het ophoudt.

Eerlijke prijs

Geen duur kantoor, dat zie je terug in mijn tarief.

fiscale afronding

Achteraf, bij de belastingaangifte over het jaar van scheiding, mag je altijd even contact opnemen. Ik help je verder. Daar reken ik  niets voor. 

Kom in contact

adres

Papendijk 7
5391 KL  Nuland

Trotse vriendin van

Ik ben aangesloten bij:

Contact gegevens:

Scheiding Geregeld
Mabelle Mulders
Papendijk 7
5391 KL  Nuland

06  27 455 390

mabelle@scheiding-geregeld.nl

BTW Nummer NL002042369B58

KvK 69520763