Reviews

 

 Via Google review is het niet mogelijk een anonieme review achter te laten. Er zijn klanten die dat niet prettig vinden. Maar ook deze klanten willen aan mij en anderen laten weten wat er ze van mijn dienstverlening vonden. En ik ben daar heel blij mee. Vandaar dat ik de klanten die geen Google-review achter willen laten, sinds december 2020 vraag om een beoordeling per mail te sturen.  Deze zet ik dan anoniem op deze website. Zo weet de lezer toch een beetje beter wie ik ben en waar mijn klanten vandaan komen. De reviews uit 2017 en 2018 komen nog vanuit de periode dat ik voor Prudentio uit Bilthoven als scheidingsbegeleider werkte. Ook deze teksten vond ik te waardevol om niet te laten zien…

 

 

“Na een relatie van 19 jaar helaas tot de conclusie gekomen om tot een scheiding over te gaan….na veel zoekwerk uitgekomen bij Prudentio….

Mabelle Mulders heeft ons hier geweldig in begeleid.
De persoonlijke sfeer en t adeqaut behartigen van allebei de partijen kan ik (wij )hier alleen maar positief op terug kijken.
Mabelle Mulders heeft met haar persoonlijke ,snelle aanpak het voor ons een aangename ervaring gemaakt. Ik ben zeer dankbaar dat Mabelle ons zo begeleid heeft .”

 

Chantal, Bilthoven (10-2017)

Voor onze scheiding wendden wij ons tot Prudentio, alwaar ik contact kreeg met Mabelle Mulders. Mijn (ex-)vrouw en ik waren het over alle zaken eens, dus hadden wij een aantal afspraken al op papier gezet voordat we naar Bilthoven vertrokken voor ons eerste gesprek. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en al na enkele minuten was er een klik tussen ons. Het voelde goed. Mabelle stelde ons op ons gemak door ook over wat luchtiger onderwerpen te praten, maar vooral: interesse te tonen in ons als mens.
Wat ook heel plezierig was: we hadden snel duidelijkheid over het te volgen traject op alle fronten: tijd, kosten, consequenties. Ze dacht echt méé met ons en hield andere opties voor, legde goed uit wat er zou gebeuren als we voor een bepaalde keuze zouden gaan, gaf niet alleen antwoord op onze vragen, maar gaf ook aan dat we bepaalde zaken beter anders konden aanpakken. Ze was er voor ons allebei én ze was er voor ons samen…

Wat ook wel fijn is: Mabelle komt haar afspraken na. Ze doet wat ze belooft en: ze helpt de kosten zo laag mogelijk te houden, door bijv. zaken telefonisch en/of per mail te regelen als dat kan, zodat we niet extra gesprekskosten zouden krijgen om in Bilthoven aan tafel te moeten zitten. En dat was haar eigen voorstel.

Tot slot: Mabelle is echt geïnteresseerd in jóu. Niet alleen in financiën en/of juridische zaken.

Wessel, Baarn (10-2017).

“Mabelle heeft mij erg goed geholpen door de directe financiële consequenties en een vooruitblik op de situatie na de scheiding in kaart te brengen. Het advies was klip en klaar. Moeilijke financiële kost maakt zij makkelijk te begrijpen zodat ik over dit onderwerp rust ervoer en door kon. Het adviesvak voert ze mijns inziens met ziel en zakelijkheid uit. Mocht je in deze situatie terecht komen dan kan ik haar aanbevelen!”

Alexander, Amersfoort  (2018)

“Mabelle heeft mij ontzettend goed geholpen, want dankzij haar duidelijke uitleg kon ik de ingewikkelde financiële situatie rondom mijn echtscheiding goed begrijpen. Doordat zij ook goed op de hoogte is van de juridische aspecten werd het financiële gedeelte vereenvoudigd. Hierdoor is de afhandeling van de echtscheiding soepel verlopen. Daarnaast heeft zij mij een helder overzicht gegeven van mijn financiële situatie na de echtscheiding. Naast haar vakkennis is Mabelle ook erg gemotiveerd en in combinatie met haar positieve instelling is zij een prettige steun in de moeilijke tijd van een echtscheiding. Om deze redenen kan ik Mabelle dan ook van harte aanbevelen.”

Jolanda, Berlicum (2018)

“Toen het duidelijk was dat mijn ex en ik uit elkaar gingen ben ik gaan zoeken naar de juiste hulp hierbij. Ik had geen idee waar te beginnen. Via Google diverse vragen om hulp uitgezet. Een aantal standaard antwoorden via de mail waren bijna de standaard. Totdat ik een telefoontje kreeg van Mabelle. Een vrouw met inlevingsvermogen en oog voor de situatie maar vooral oog voor de kinderen. Ik voelde me direct gehoord. Geen standaard mail maar persoonlijk contact vanaf het eerste moment.

Later toen de daadwerkelijke gesprekken plaatsvonden was ze ook een rechtvaardige, empathische ‘scheidsrechter’ die ons beider belang probeerde te behartigen. Ook het persoonlijke gesprek met onze kinderen heeft zijn erg goed en met grote zorg gevoerd, ook zij zijn goed gehoord in alles.

Al met al in een hele vervelende tijd iemand die enige grip op onze situatie heeft kunnen houden.

 

Mabelle bedankt.”‘

 

Linda, Schijndel (2018)

Voor het regelen en op een goede en nette wijze zaken wegzetten van mijn scheiding onlangs, heb ik mijn vertrouwen gesteld in Mabelle. 

Vanaf het moment dat zij bij mij over de drempel stapte straalde zij al vertrouwen en een bepaalde (zakelijke) warmte uit, die dit vertrouwen bevestigde. 

Mabelle is duidelijk een mensen-mens en gaat zeer secuur en to the point te werk. Heeft verstand van zaken en vergeet zeer zeker het menselijke aspect in deze situatie niet. 

Ze geeft eenieder de ruimte voor zijn of haar verhaal en biedt een dusdanig luisterd oor, dat het niet anders kan, dan je serieus genomen en gehoord te voelen. 

Ze laat duidelijk blijken voldoende deskundigheid en kennis van zaken in huis te hebben. 

Dit alles maakt dat er rust gecreëerd wordt en zaken op een vlotte en (voor zover dat mogelijk is) prettige manier afgehandeld kunnen worden. Scheiding (goed) geregeld!

Als laatste wil nog benadrukken dat Mabelle alle moeite neemt om een zeer passende nazorg te bieden. Ook wanneer de factuur is voldaan, staat zij op dezelfde manier als daarvoor, klaar voor haar client!

 

 R. vd W. Heeswijk Dinther 12-2020

Mabelle Mulders van Scheiding Geregeld heeft mij tot volle tevredenheid bijgestaan in de afwikkeling van mijn scheiding. Een moeilijke en verwarrende periode waarin ontzettend veel op je af komt. Niet alleen Mabelles professionaliteit en heldere deskundigheid, maar ook haar persoonlijke betrokkenheid waren een grote steun. Haar kennis op financieel en juridisch gebied schept duidelijkheid, ook over de toekomst, en neemt zorgen weg. Ik ben blij dat ik haar gevonden heb!

 

 J. v G. Eindhoven 01-2021

Mabelle heeft er met haar warme persoonlijkheid en zeer gedegen (financiële) kennis voor gezorgd dat de praktische kant van de scheiding op een fijne manier geregeld is. Ze zet graag net dat extra stapje om alles soepel en in goede harmonie te laten verlopen. En het belangrijkste van alles: Ze zet kinderen voorop, zoals dat uiteraard hoort.

 

C. vd W. Fijnaart  10-2021

En dank je wel voor al je inzet, energie, goede vragen, druk zetten en kalmte bewaren waar nodig. Scheiden is nooit leuk. Maar dankzij jou is dit proces heel goed verlopen en dat geeft heel veel ruimte en rust. Ik had het met niemand anders willen doen. 

 

Dank je wel!

 

L.H. Rotterdam 03-2022

Mabelle heeft ons prima geholpen om zo onaangenaam mogelijk door deze periode heen gekomen. Een review schrijven vind ik lastig gezien ik gelukkig geen referentie heb. Wel weet ik dat het zonder haar een veel langdurigere en pijnlijkere periode zou zijn geworden. Dus daarvoor dank

 J. D. Breda 10-2022

 

‘Mabelle heeft onze scheiding op een rustige en kundige manier begeleid, en leidde ons stap voor stap door dit lastige proces. Met de kinderbehoeften op plaats één, en onze beider belangen op plaats 2 is er een overeenkomst uitgekomen die zowel fair als toekomstbestendig is. Ik kan haar expertise aan iedereen aanraden!”

Nogmaals dank voor je –soms buitengewoon lastige- werk bij het ontvlechten van ons huwelijk. Je bent fantastisch!!

P.v.H. Eindhoven 01-2023