Reviews

“Na een relatie van 19 jaar helaas tot de conclusie gekomen om tot een scheiding over te gaan….na veel zoekwerk uitgekomen bij Prudentio….

Mabelle Mulders heeft ons hier geweldig in begeleid.
De persoonlijke sfeer en t adeqaut behartigen van allebei de partijen kan ik (wij )hier alleen maar positief op terug kijken.
Mabelle Mulders heeft met haar persoonlijke ,snelle aanpak het voor ons een aangename ervaring gemaakt. Ik ben zeer dankbaar dat Mabelle ons zo begeleid heeft .”

 

Chantal, vrouw 34 jaar.

Voor onze scheiding wendden wij ons tot Prudentio, alwaar ik contact kreeg met Mabelle Mulders. Mijn (ex-)vrouw en ik waren het over alle zaken eens, dus hadden wij een aantal afspraken al op papier gezet voordat we naar Bilthoven vertrokken voor ons eerste gesprek. We werden uiterst vriendelijk ontvangen en al na enkele minuten was er een klik tussen ons. Het voelde goed. Mabelle stelde ons op ons gemak door ook over wat luchtiger onderwerpen te praten, maar vooral: interesse te tonen in ons als mens.
Wat ook heel plezierig was: we hadden snel duidelijkheid over het te volgen traject op alle fronten: tijd, kosten, consequenties. Ze dacht echt méé met ons en hield andere opties voor, legde goed uit wat er zou gebeuren als we voor een bepaalde keuze zouden gaan, gaf niet alleen antwoord op onze vragen, maar gaf ook aan dat we bepaalde zaken beter anders konden aanpakken. Ze was er voor ons allebei én ze was er voor ons samen…

Wat ook wel fijn is: Mabelle komt haar afspraken na. Ze doet wat ze belooft en: ze helpt de kosten zo laag mogelijk te houden, door bijv. zaken telefonisch en/of per mail te regelen als dat kan, zodat we niet extra gesprekskosten zouden krijgen om in Bilthoven aan tafel te moeten zitten. En dat was haar eigen voorstel.

Tot slot: Mabelle is echt geïnteresseerd in jóu. Niet alleen in financiën en/of juridische zaken.

Wessel, man 48 jaar.

“Mabelle heeft mij erg goed geholpen door de directe financiële consequenties en een vooruitblik op de situatie na de scheiding in kaart te brengen. Het advies was klip en klaar. Moeilijke financiële kost maakt zij makkelijk te begrijpen zodat ik over dit onderwerp rust ervoer en door kon. Het adviesvak voert ze mijns inziens met ziel en zakelijkheid uit. Mocht je in deze situatie terecht komen dan kan ik haar aanbevelen!”

Alexander, vader van 46 jaar.

“Erg prettig geholpen. Fijne duidelijke en eerlijke uitleg met daaropvolgend een advies waar we mee verder kunnen. Bedankt!”

Kitty, moeder van 39 jaar.

“Mabelle heeft mij ontzettend goed geholpen, want dankzij haar duidelijke uitleg kon ik de ingewikkelde financiële situatie rondom mijn echtscheiding goed begrijpen. Doordat zij ook goed op de hoogte is van de juridische aspecten werd het financiële gedeelte vereenvoudigd. Hierdoor is de afhandeling van de echtscheiding soepel verlopen. Daarnaast heeft zij mij een helder overzicht gegeven van mijn financiële situatie na de echtscheiding. Naast haar vakkennis is Mabelle ook erg gemotiveerd en in combinatie met haar positieve instelling is zij een prettige steun in de moeilijke tijd van een echtscheiding. Om deze redenen kan ik Mabelle dan ook van harte aanbevelen.”

Jolanda, moeder van 50 jaar.

“Toen het duidelijk was dat mijn ex en ik uit elkaar gingen ben ik gaan zoeken naar de juiste hulp hierbij. Ik had geen idee waar te beginnen. Via Google diverse vragen om hulp uitgezet. Een aantal standaard antwoorden via de mail waren bijna de standaard. Totdat ik een telefoontje kreeg van Mabelle. Een vrouw met inlevingsvermogen en oog voor de situatie maar vooral oog voor de kinderen. Ik voelde me direct gehoord. Geen standaard mail maar persoonlijk contact vanaf het eerste moment.

Later toen de daadwerkelijke gesprekken plaatsvonden was ze ook een rechtvaardige, empathische ‘scheidsrechter’ die ons beider belang probeerde te behartigen. Ook het persoonlijke gesprek met onze kinderen heeft zijn erg goed en met grote zorg gevoerd, ook zij zijn goed gehoord in alles.

Al met al in een hele vervelende tijd iemand die enige grip op onze situatie heeft kunnen houden.

 

Mabelle bedankt.”‘

 

Linda, moeder van 45 jaar.